Træning med motionscykler

Vi ved alle, motion er en vigtig faktor for at have et godt helbred og vægttab. Når det er sagt, mange af os har meget travle tidsplaner og andre vigtige ting at gøre som en 8 timers dag job, så rengøring af huset, så børnepasning, derefter at have kaffe med venner, ikke at glemme at se CSI, Criminal Minds og Game of Thrones . Ikke underligt, vi kan ikke passe, at 30 minutter træningspas på en dag!

Åh, gjorde jeg nævne, at kun 30 minutter om dagen kan gøre dig en verden af god. Det betyder på en enkelt dag, har du 48 muligheder for at få at motion overstået. Sandsynlighederne er på din side.

Træning med motionscykler

Mini cykel

Cyklerne har forskellige modstandsniveauer, afhængigt af hvor hårdt du ønsker at arbejde. Nogle gange er det godt at bare have det på en nem indstilling, mens du er travlt med at gøre andre ting, så du kan fokusere på dit arbejde. Eller måske du bare ønsker at cykle i en time i løbet af en af dine foretrukne t.v. viser. Du kan endda sidde i din favorit stol og læse en bog, mens du arbejder på din fitness.

Mens jeg er overbevist om den oprindelige skaber ikke ser tingene på denne måde, mini motionscykel er en freaky sølle stykke øvelse gear. Denne gadget virker som det kunne være en underlig funky tortur gimmicks du ser på et billede show måde tilbage i dag, at folk har købt med ærlige hensigter få nogle utrolige mavemuskler, men i stedet endte skjule det bag deres surfbræt i opbevaring skuret . Hvis husker mig godt (hvilket sker sjældent), jeg husker nogle vanvittige tåber på TV eller radio forsøger at sælge fantastiske workout enheder ligner denne som et kid.

Træn med egen cykel

Man kan også vælge at bruge sin egen normale cykel indedøre. Det gør man ved at bruge en træner, en maskine man sætter sin cykel op på  og som lader dig cykle på stedet. Dette kan være en stor fordel hvis du har en god cykel som du måske nyder at cykle på i sommermånederne.

For cyklister,  er træning indendøre bedre med brug af en træner eller rulle. Disse enheder er magen til løbebånd, som løbere og vandrere bruger. Da du har en cykel, hvorfor ikke bruge det med, hvad professionelle cykelryttere bruge? Brug en træner eller ruller. Hvad er en træner, spørger du? Det er en mini cykel løbebånd. Det er knyttet til baghjulet på sin bageste aksiale. En rulle er som en løbers løbebånd. I stedet for en rullende platform til at køre, er der tre kageruller. De er begge fine udøver maskiner og kræver hjælp af din cykel sammen med dem at arbejde. Cyklen er redet oven på udstyret. Stationære cykler er enkelte maskiner af sig selv.

Det er dit valg mellem undervisere og ruller. Begge kræver en blæser fan. De er begge forbundet muligheder. Du vil svede frit, bliver konditioneret og fit ridning indendørs.

Løb eller cykling?

Jeg har været en ivrig cyklist, samt en ivrig motionsløber på forskellige punkter i mit liv. Jeg har fået en ekstrem mængde af gavn fra både. Denne artikel er min personlige erfaring i at sammenligne disse to sportsgrene, især for dem, der ønsker at tage en form for motion. Jeg vil anbefale enten en som en fantastisk måde at holde sig i form og føle sig godt om dig selv og dit liv. Men hvilken en jeg ville vælge, på hvilket tidspunkt, vil afhænge af de aktuelle forhold i mit liv.

Cykling giver dig også mulighed for at se landskabet eller udforske nye områder lettere. Det giver dig mulighed for at gå på arbejde, deltage ridning grupper og komme ind vedligeholdelse cykel hvis det er din interesse. Susende ved af landskabet er også bare sjov.

Varier din træning:

Ved at tænke anderledes kan du få presset en masse ekstra træning ind i dit travle program.

Tag trappen: ved at snuppe trapperne i stedet for at tage elevatoren kan du få brændt en masse ekstra kalorier, specielt hvis du sidder på kontor og skal op og ned af dem hver dag.

Husk at alt tæller, og det anbefales at man er aktiv i 30 minutter pr. dag. Det er hurtigt klaret.

Gå tur med hunden: Gå en lang tur med hunden i stedet for at lukke den ud i haven når den skal tisse, det vil både du og hunden elske.

Aktiv med ungerne: Leg med dine børn i stedet for at sidde og kigge på at de leger, du vil blive fittere og få et fantastisk forhold til børnene.

Træning med motionscykler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *